Wie ben ik?

Ik ben Jaleesa Milan 31 jaar oud geboren en getogen in Amsterdam (Zuid-Oost). Tevens ben ik oprichtster en verloskundige bij Verloskundigenpraktijk Tree of life. Als jong meisje wist ik al meteen wat ik wilde worden, vroedvrouw. Mijn oma had dezelfde wens alleen door geld gebrek kon zij de opleiding helaas niet volgen. Door de verhalen die ik mijn oma vertel kan zij de wereld van verloskunde toch een beetje ervaren. 

Tijdens de opleiding had ik al heel snel de wens om een eigen praktijk te starten. Eenmaal geslaagd heb ik ervaring opgedaan in de eerste lijn in Amsterdam en Heerhugowaard (gedurende de opleiding liep ik mee in vakanties voor de extra ervaring). Nadien ben ik in het ziekenhuis  waar ik mijn afstudeerstage gelopen heb koppels gaan begeleiden. Helaas was dat van korte duur aangezien ik een zwangerschapsverlof aan het opvullen was. Nadien ben ik aangenomen in een ander ziekenhuis waar ik momenteel nog koppels mag begeleiden. Ik geef begeleiding vanuit het hart en met passie. Ik noem het ook niet mijn werk want When you do what you love, is not work anymore’. -J.Balvin-

Mijn eigenschappen als verloskundige zijn: harde werkster, empathische vermogen, optimist en goede luisteraar.
Ik ben er voor al jullie vragen tijdens de prenatale controles en kraamperiode.
Tijdens de bevalling sta ik naast je om je aan te moedigen en je er doorheen te slepen.
Want tijdens de bevalling sta ik er een beetje bij en kijk erna.
Want het echte, echte werk dat doe jij!!

Het is een intieme periode die we samen mogen aangaan. Daarom is het van belang dat jij je vertrouwd en gehoord voelt. Tijdens een van de intiemste periode van jullie leven.

Kijk verder en wellicht tot snel!